Thursday , March 21 2019
Lajmi i fundit

Mbas më shumë se pesë dekadash: NDËRPRITET LINJA TIVAR-BARI

sveti-stefan-iiMbas 51 vitesh, kompania shtetërore e Lundrimi i Tivarit (Barska plovidba), do ta ndërpresë të vetëm linjë të rregullt detare Tivar-Bari-Tivar.

Këtë linjë, përndryshe, me veti e kanë drejtuar kapedanët detar nga Ulqini.

Edhe pse ministri aktual i komunikacionit Ivan Brajoviq ka deklaruar se nuk u morr qëndrimi përfundimtar për ndërprerjen e kësaj linje detare, si dhe që është në interes të Malit të Zi që kjo linjë të mbahet, nga 3 dhjetori nuk do të ketë anije e cila do të “mbulojë” këtë linjë, sepse “Sveti Stefan 2” do të ndalet për shkak të remontit joadekuat, shkruan “Dan”.

Me ndërprerjen e linjës për Bari, pa punë do të mbesin rreth 80 detarë.

One comment

  1. Shum shqiptarin e ka cue ne mergim “Linia Tivar-Bari”!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top