Monday , June 25 2018
Lajmi i fundit

Mbas pesë javëve shërim: MERSIHA DHE ADNANI KTHEHEN NË SHTËPI

Adnani dhe MersihaNë fund të javës së ardhshme vëllai dhe motra, Adnan dhe Mersiha Resulbegoviq, të cilët shërohen nga paraliza cerebrale në Stamboll, do të kthehen në Ulqin, mëson Portali Ul-info.

Siç na tha babai i tyre Afrim Resulbegoviq, ato me 13 korrik do të kenë trajtimin e katërt, të fundit, me metodën e qëlizave amë.

“Pas kësaj vijon periudha e ushtrimeve. Doktorët nga inkurajojnë që rezultatet e vërteta do të shihen mbas gjashtë muajsh nga operacioni i fundit. Përmirësime ka edhe tani, shpresojmë që për çdo ditë do të ketë më shumë”, tha ai.

Resulbegoviq shtoi se mbas pesë javëve shërim ka vetëm fjalë lavdërimi për mjekët dhe të punësuarit në kliniken “Liv Hospital” në kryeqytetin e Turqisë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top