Friday , May 25 2018
Lajmi i fundit

Mbledhja e KK PDS: GJASHTË KANDIDAT PËR KRYETAR

DPSArjan Lamoviq, Bojan Gjakonoviq, Ilmija Dervishi, Loro Nrekiq, Muho Spuzha dhe Rexhep Taganoviq janë kandidatët për kryetar të Këshillit komunal të Partisë demokratike të socialistëve në Ulqin, mëson Portali Ul-info.

Ato në mbledhjen e KK-së e cila u mbajt të enjten në mbrëmje i propozuan anëtarët e këtij trupi, të cilët në këtë përbërje janë gjithsej 105.

Kryetari i ri i PDS-së së Ulqinit duhet të zgjidhet deri më 5 maj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top