Friday , September 20 2019
Lajmi i fundit

Mbledhja e KK të mërkurën: ÇFARË ËSHTË NË REND TË DITËS?

  • Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e parë e seancës së parë të rregullt të Kuvendit të Komunës së Ulqinit,
  1. Pyetjet dhe përgjigjet e këshilltarëve,
  2. Propozim plotësimi i Programit të rregullimit të hapësirës për vitin 2017,
  3. Propozim vendimi për transferimin e të drejtave të disponimit të patundshmërive në Qeverinë e Malit të Zi,
  4. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr.154 nga PI PDU “Ulqini-qyteti” për loaklitetin” Ranë” për Husiq Skender,
  5. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr. 46 nga PI PDU ,, Ulqini-qyteti ,, për lokalitetin ,, Pinjesh 2 ,, për Lunjiq Besfort,
  6. Propozim Përmirësimi i vendimit  për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr.79 nga PI PDU “Ulqini-qyteti” në loaklitetin” Pinjesh” Komuna e Ulqinit,
  7. Propozim vendimi për blerjen e tokës me qëllim të kompletimit të parcelës urbanistike nr.105-107 nga PI PDU ,, Ulqini-qyteti ,, për lokalitetin ,, Pinjesh 1”Ulqin për Asim Buzukun,
  8. Propozimi i raportit për administrimin e vendit të gjuetisë” ULQIN” për sezonin e gjuetisë 2016/2017.

Mbledhja do të mbahet, më 17. 05. 2017 (e mërkurë), me fillim në orën 11:00 në Sallën e madhe të Kuvendit të Komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top