Tuesday , January 26 2021
Lajmi i fundit

Mbledhja e organeve të PDS-së: ANALIZUAN SITUATËN, PËRGATITEN PËR ZGJEDHJE

Loro Nrekiq, Ljoro Nrekic, PDS, DPSTë martën mbrëma janë mbajtur mbledhjet e Këshillit ekzekutiv dhe komunal të Partisë demokratike të socialisteve, të cilat e drejtoi Loro Nrekiq, mëson Portali Ul-info.

Në mbledhje u analizua situata politike në komunë dhe funksionimi i qeverisjes lokale.

Veçanërisht është folur për përgatitjet për zgjedhjet parlamentare të cilat do të mbahen në fillim të tetorit.

Në këto mbledhje të pranishëm ishin edhe koordinatorët e qendrës se PDS-së për Ulqin Halil Dukoviq dhe Ivica Kaleziq.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top