Friday , January 18 2019
Lajmi i fundit

Mbledhja konstitutive e KK: KRYESIMIN DO TA BËJË SELIM RESULBEGOVIQI

Selim ResulbegovicMbledhja e parë konstitutive e përbërjes së re të Kuvendit të Komunës së Ulqinit do të mbahet me 26 Mars.

Në rend të ditës të kësaj mbledhje do të jetë verifikimi i mandateve të këshilltarëve dhe zgjedhja e kryetarit të Parlamentit.

Sipas dispozitave të Rregullorës së punës, këtë seancë do ta kryesojë këshilltari më i vjetër. Në rastin konkret, ai është Selim Resulbegoviqi (i lindur me 1952), i cili u zgjodh në listën e Socialdemokratëve (SD).

Resulbegoviq është arkitekt i njohur, anëtar i Kryesisë së SD-së dhe, përveç të tjerash, ishte edhe nënkryetar i Komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top