Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

MD: KOMUNËS SË ULQINIT VJET U PAGUAN 465 MIJË EUR

Velika plaza, Plazhi i madhNdërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka deklaruar që vitin e kaluar ka punuar me shumë sukses. Thuhet që të ardhurat totale nga kompensimet për përdorimin e të mirave detare ishin 5,9 milion euro, ndërsa nga këto gjysma i ka takuar komunave në territorin e kujt janë realizuar.

Ulqinit, siç specifikohet, nga 409 kontratat e nënshkruara i janë paguar 465.369 euro.

Shtohet po ashtu që është kryer rregullimi i hapësirës të parkut në afërsi të Plazhit të vogël, rregullimi i hapësirës rreth Mandraqit si dhe punimet në mbrojtjen e dinave ranore në Plazhin e madh.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top