Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

MD: PLAZHET MË LEHTË NË DISPOZICION TË INVALIDËVE

Panorama Jadran. Mala plazaNdërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare ka deklaruar që do të lehtësojë qasjen plazheve për personat me nevoja të veçanta.

Kështu, për shembull, është parashikuar që në Plazh të vogël të vendosen konstruksionet montuese-demontuese prej drurit për këto persona. Është paralajmëruar që vendosja edhe e konstruksioneve tjera të nevojshme do të kryhet deri në fund të javës tjetër.

Konstrukcioni nënkupton pjesën për qasje në det dhe atë për rrezitje, ndërsa bëhet prej drurit dhe me rrethoja prej alumini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top