Saturday , January 23 2021
Lajmi i fundit

Me ftesë të MPJ të Shqipërisë: ABAZOVIQ NË TIRANË

Dritan Abazoviq, Abazovic Anëtari i Këshillit për punë ndërkombëtare dhe integrime evropiane në Kuvendin e Malit të Zi Dritan Abazoviq do të qëndrojë sot në Tiranë, me ftesë të Ministrisë të punëve të jashtme të Shqipërisë.

Në Drejtorinë e rajonit dhe vendeve fqinje të MPJ të Shqipërisë Abazoviq do të bisedojë për integrimet euroatlantike të këtyre dy shteteve dhe pozitën e Shqiptarëve në Mal të Zi.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top