Friday , March 5 2021
Lajmi i fundit

Me kërkesë të Abazoviqit: PRONARËT E ULLINJVE NË VALDANOS PAS 43 VITESH HYJNË NË ULLISHTË!

50729637626_fb01ac1af8_cMe kërkesë të nënkryetarit të Qeverisë së Malit të Zi Dr. Dritan Abazoviq pronarët e ullishtës në gjirin e Valdanosit do të kenë mundësi që të hyjnë në ullishtat e veta të cilat iu morrën para 43 vitesh, mëson Portali Ul-info.

Atyre, me vendimin e Drejtorisë për Pronë të Qeverisë së Malit të Zi, iu mundësua pastrimi, krasitja dhe revitalizimi i ullinjve, si dhe rregullimi i rrugicave nëpër Ullishtën shekullore.

“Besojmë se ky është vetëm hapi i parë i cili do të na çojë drejtë përmirësimit të padrejtësive që janë shkaktuar gjirit të Valdanosit dhe qytetarëve të Ulqinit”, thuhet në shkresën të cilën zëvendëskryeministri Abazoviq ia dërgoi kryetarit të Shoqatës për Kthimin dhe Mbrojtjen e Pronës Ulqin Luka – Batko Gjakonoviq.IMG-b63159930fbf5c8c6a704ed3a52d36b1-V

One comment

  1. Në këtë kohë vërshimesh nga reshjet e shumta atmosferike,si dhe kohë pandemie ,rojmë që Ulqini dhe në përgjithësi Mali i Zi ,të kaloj sa më lehtë dhe ti kthehet jetës normale.

    Mali i Zi më pëlqen më së shumti në botë ,për bukritë natyrore dhe njerëzit me kulturë.

    Të fala nga Prishtina!

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top