Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Me kërkesë të Komunës së Ulqinit: GARANCITË SHTETËRORE PËR INFRASTRUKTURËN LOKALE

Darko RadunovicQeveria e Malit të Zi në mbledhjen e të enjtes përcaktoi Propozimin e Ligjit për Ndryshimet dhe Plotësimet e Ligjit për Buxhetin e vitit 2019.

Sipas fjalëve të ministrit Darko Radunoviq, përmes rebalancit u siguruan edhe dy garancitë shtetërore për realizimin e projekteve kapitale.

Siç theksohet në kumtesë, u propozua dhënia e garancisë shtetërore me kërkesë të Komunës së Ulqinit për infrastrukturën lokale.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top