Friday , May 24 2019
Lajmi i fundit

Me ndihmën e Dr. Abazoviqit: FILLOI PRAPË TË ECË PAS AKSIDENTIT TË RËNDË

Xhihan AbazoviqTë ecë prapë vet. Kjo është beteja e 32-vjeçarit Georgi, i cili vitin e kaluar pat aksident të rëndë. Ky shtetas i Bullgarisë mbeti i palëvizshëm prej belit poshtë. Nuk mund të ecte dhe as të lëviz këmbët.

Pas operacionit dhe rehabilitimit të pasuksesshëm, Georgi praktikisht humbi çdo shpreesë.

Gjersa nuk e njoftoi Dr. Abazoviqin dhe filloi mjekimin me qeliza amë. Bëhet fjalë për trajtimin me ndihmën e të cilit qelizat rikuperohen nga palca e kurrizit të pacientit. Kjo i ndihmon trupit që të ripërtërihet.

Georgi pas trajtimit po rikuperohet ngadalë. Me ndihmën e Dr. Abazoviqit, ai rrinë në këmbë dhe po i bënë hapat e para.

Dhe ëndërron jetën e re.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top