Monday , August 10 2020
Lajmi i fundit

Më pak zhurmë: VENDOSEN LIMITUESIT E ZHURMËS NË OBJEKTET NË RANË

Jeta e nates, Rana, UlqinVendosja e limituesve të zhurmës filloi të enjten në objektet në Ranë, mëson Portali Ul-info.

Nga Policia Komunale thane se pikërisht nga kjo pjesë e qytetit ka më së shumti denoncime të qytetarëve.

Siç theksohet, limituesit nuk do ta ndalojnë tërësisht muzikën kur të tejkalohet fuqia e lejuar, por do ta limitojnë në nivelin e 75 decibelëve.

Ligji për turizëm dhe hoteleri përcaktoi oblgimin që të gjithë objektet hotelerike të instalojnë limituesin e zhurmës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top