Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Me rastin Ditët së Pavarësisë: DITË PUSHIMI TË ENJTEN DHE TË PREMTËN

Ulcinj, UlqinMe rastin e festës shtetërore, Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi, ditë pushimi janë e enjtja dhe e premtja, me 21 dhe 22 maj, njoftohet nga Ministria e Punës dhe Përkujdesjes Sociale.

Siç thuhet, organet shtetërore organet e vetëqeverisjes vendore, institucionet publike, ndërmarrjet publike dhe subjektet tjera të cilët ushtrojnë veprimtarinë me interes publik janë të obliguar që për ditë festash të sigurojnë ushtrimin e punëve me ndërprerjen e të cilave mund të shkaktohen pasoja për qytetarët ose shtetin.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top