Wednesday , May 12 2021
Lajmi i fundit

Me rastin e 21 majit: GJEKA UROJ DITËN E PAVARSISË QYTETARËVE TË ULQINIT

Fatmir GjekaKryetari i komunës së Ulqinit Fatmir Gjeka iu uroi të gjithë qytetarëve të Ulqinit 21 majin, Ditën e pavarësisë së Malit të Zi.

Në urimin e tij Gjeka thekson që tetë vite mbas pavarësisë Mali i Zi është shoqëri stabile e cila shkon drejt integrimeve euroatlantike.

“Jam i bindur që vlerat tradicionale të Ulqinit, pasuria e tij kulturore dhe zhvillimi i ardhshëm do të ndihmojë dukshëm në prosperitetin e kësaj komunë dhe tërë Malit të Zi”, thuhet në urimin e kryetarit të komunës së Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top