Wednesday , April 14 2021
Lajmi i fundit

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Romëve: URIMI I DABOVIQIT, MERITOJNË MË MIRË

20210408_192405Sot është Dita Ndërkombëtare e Romëve, e cila ka synim ruajtjen e kulturës, historisë dhe gjuhës rome, por edhe rritjen ndërgjegjësimit për problemet me të cilat ata përballen.
Me këtë rast, i përgëzoj për ditën e tyre, duke theksuar se komuniteti Rom meriton një pozitë më të mirë ekonomike dhe shoqërore, por edhe një qasje plotësisht të barabartë në të gjitha resurset publike.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top