Sunday , June 24 2018
Lajmi i fundit

Me rastin e Ditës së shtetësisë: E ENJTJA DHE E PREMTJA PUSHIM

Ministarstvo radaMinistria e punës dhe e kujdesit social ka njoftuar se, me rastin e festës shtetërore, Ditës së shtetësisë së Malit të Zi, ditë pushimi do të jenë e enjtja me 13 dhe e premtja me 14 korrik.

„Organet shtetërore, organet e vetëqeverisjes lokale, institucionet publike, ndërmarrjet publike dhe subjektet tjerë të cilët kryejnë veprimtari me interes publik, janë të detyruar që në ditë feste të sigurojnë kryerjen e punëve me ndërprerjen e të cilëve mund të shkaktohen dëme për qytetarët dhe shtetin“, thuhet nga kjo Ministri.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top