Friday , September 25 2020
Lajmi i fundit

Me rastin e Ditës së Tokës: PASTRIMI I NJË PJESE TË PLAZHIT TË MADH

Velika Plazha, Plazhi i madhAktivistët e organizatave joqeveritare “Hapi i gjelbër” dhe “Buna” do të pastrojnë nesër, me fillim në ora dhjetë, një pjesë të Plazhit të madh i cili nuk është i dhënë me qira, është deklaruar për Portali Ul-info nga këto shoqata ekologjike.

Pastrimin e financon Ndërmarrja publike për menaxhimin e të mirave detare e cila tradicionalisht, me rastin e Ditës së Tokës, organizon kësi manifestimesh.

Përndryshe, në fillim të majit do të bëhet aksioni më i madh i pastrimit të cilin do ta bëjnë aktivistët e Asociacionit për prosperitet demokratik “Zid” nga Podgorica.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top