Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

„Mendo lokalisht – vepro lokalisht“: MBAHET KONFERENCA PËRFUNDIMTARE

CGONë Sallën e madhe të hotelit Center Ville (Capital Plaza) në Podgoricë të mërkurën u mbajt konferenca përfundimtare e projektit IPA „Mendo lokalisht – vepro lokalisht – Lufta kundër korrupsionit në nivel lokal“.

Konfereneca kishte disa sesione, ndërsa njëri kishte të bënte me projektet që u përkrahën në disa komuna në Mal të Zi dhe rezultatet të cilët janë arritur.

Për rezultatet e projektit „Ulqini kundër korrupsionit“ dhe aktivitetet e zhvilluara foli koordinatori, drejtori ekzekutiv i OJQ „Ul info“ Mustafa Canka.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top