Monday , May 21 2018
Lajmi i fundit

Ministri Shehoviq: DO TË NDËRTOJMË FOSHNJOREN NË ULQIN

damir-shehoviq-sehovicMinistri i arsimit Damir Shehoviq ka thënë se është në plan të Qeverisë së Malit të Zi që të ndërtohet foshnjorja në Ulqin.

Mjetet për ndërtimin e këtij institucioni parashkollor janë të siguruara nga kredia e Bankës për zhvillim të Këshillit të Europës.

Përndryshe, mjetet janë në dispozicion nga fillimi i vitit 2014 dhe paguhen në varësi të dinamikës së punëve.

Sa i përket foshnjores në Ulqin, për momentin vetëm dihet se ajo do të ndërtohet në Fushë të Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top