Friday , January 18 2019
Lajmi i fundit

Ministria e administratës publike: SË SHPEJTI LIGJI I RI PËR VETËQEVERISJE LOKALE

PribilovicMinistria e administratës publike, Suzana Pribiloviq, me bashkëpunëtorë, ka qëndruar të mërkurën në vizitën zyrtare në komunë të Ulqinit në kuadër të komunikimit të rregullt të cilin Ministria e administratës publike e realizon me vetëqeverisjet vendore.

Gjatë vizitës, ministrja Pribiloviq dhe kryetari i Komunës Nazif Cungu biseduan për temat e shumta që kanë të bëjnë me funksionimin e komunës së Ulqinit sa i përket përmirsimit të mëtejmë të punës së vetëqeverisjes vendore, reformës së administratës publiek në nivelin lokal.

Theks i veçantë është vendosur në Ligji i ri për vetëqeverisjen lokale, i cili është në procesin e sjelljes.

Në takim është bërë fjalë edhe për temat tjera nga fusha e reformës së administratës publike në nivel vendor.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top