Thursday , January 28 2021
Lajmi i fundit

Ministria e Bujqësisë: Kafshët e juaja shtëpiake janë të gëzuar që ju jeni në shtëpi

Ministria e BujqësisëKafshët e juaja shtëpiake janë të gëzuar që ju jeni në shtëpi- të jeni pronar i përgjegjshëm edhe në kohën e epidemisë#COVID19

Qëndroni të shëndetshëm!

Një film edukativ me rekomandime për pronarët e kafshëve shtëpiake  është përgatitur nga Svetlana Manojlovic,një përfaqsuese e sektorit të organizatës joqeveritare(OJQ)në Këshillin e Mbrojtjes së Kafshëve dhe kryetarja e Shoqatës së Mbrojtjes së Kafshëve Podgorica.

Projekti u përkrah nga Drejtoria e Sigurisë Ushqimore,Veterinarisë dhe Fitosanitare dhe OJQ që merren me mbrojtjen e kafshëve.

#QëndroninëShtëpi

#Pronarëpërgjegjës

Film në shqip:

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top