Monday , July 15 2019
Lajmi i fundit

Ministria e Bujqësisë: TË MARTËN PREZANTIMI I AGROBUXHETIT

Bujqesi, PoljoprivredaNë Ulqin të martën, me 12 shkurt, do të mbahet prezantimi i Agrobuxhetit për vitin 2019 për prodhuesit bujqësor nga kjo zonë.

Kjo ngjarje do të organizohet në Sallën e Madhe të Komunës, me fillim në ora 13.

Nga Ministria e Bujqësisë dhe e Zhvillimit Rural u njoftua se Agrobuxheti për këtë vit është 52,4 milion euro, si dhe që është më i madh për 12,4 milion euro ose 31% në krahasim me vitin e kaluar.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top