Saturday , July 4 2020
Lajmi i fundit

Ministria e bujqësisë: TË PREMTEN PUNËTORI NË ULQIN

Vaji i ullirit, Maslinovo Ulje, Ulliri, MaslinaMinistria e bujqësisë dhe zhvillimit rural ka publikuar se të premten, me 17 nëntor, në sallën e Komunës së Ulqinit do të organizojë punëtori.

Kjo ngjarje mbahet në kuadër të projektit AGRO DIZAJN – kultura malazeze e ushqimit, me qëllim njohjen e prodhuesve me rëndësinë e promovimit të prodhimeve nacionale.

“Projekti realizohet në bashkëpunim me Ministrinë e kulturës, në punëtori janë të pranishëm edhe dizajnuesit të cilët do ti ndihmojnë prodhuesve që sa më mirë ta bëjnë deklarimin dhe promovimin e prodhimeve. Synim janë prodhuesit që kanë arritur nivelin e caktuar të cilësisë në prodhim dhe njëkohësisht prodhojnë ushqime të paketuara”, thuhet në thirrjen e Ministrisë.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top