Friday , April 3 2020
Lajmi i fundit

Ministria e Ekonomisë: NGA E MARTA NAFTA ME ÇMIM MË TË ULËT

Gorivo, Dizel, Benzin, Karburanti, Nafta, BenzinaEurodizeli dhe vaji për makina do të kenë çmim më të ulët shtatë, gjegjësisht gjashtë cent, gjersa çmimi i benzinës do të mbetet i pandryshuar, njoftuan nga Ministria e Ekonomisë.

Siç thonë, gjatë 15 ditëve të ardhshme eurodizeli do të kushtojë 1,19, gjersa vaji 1,16 euro.

Konsumatorët do ta paguajnë litrin e eurosuperit 95 dhe 98 me çmime të pandryshuara, gjegjësisht 1,31 dhe 1,35 euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top