Wednesday , June 3 2020
Lajmi i fundit

Ministria e Ekonomisë: PREJ MESNATËS ÇMIMET MË TË ULËTA TË KARBURANTIT

Gorivo, Dizel, Benzin, Karburanti, Nafta, BenzinaTë gjithë llojet e karburantit në Mal të Zi nga mesnata do të jenë më të lira tre deri në gjashtë cent, njoftohet nga Ministria e Ekonomisë.
Siç transmeton agjencia Mina business, çmimi i litrit të eurosuperit 95 dhe 98 do të jetë më i ulët katër, gjegjësisht tre cent, ndërsa në 15 ditët e ardhshme do të jetë 1,24, gjegjësisht 1,28 euro.
Eurodizeli do të lirohet gjashtë cent dhe do të kushtojë 1,20 euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top