Thursday , February 21 2019
Lajmi i fundit

Ministria e Kulturës: PËR KËTË VIT PLANIFIKOHEN DY AKTIVITETE NË SHAS

Kisha ShasNë Programin e Mbrojtjes dhe Ruajtjes së Të Mirave Kulturore për vitin 2018 Ministria e Kulturës ka planifikuar dy aktivitete në Shas: Hulumtimet geofizike me zbatimin e metodës gjeoradar, hulumtimet arkeologjike dhe konservuese, si dhe realizimi i fazës së II të „Projektit konservues për zbatimin e masave konservuese në kishën e Shën Gjonit“.

Thuhet se në këtë mënyrë do të përmirësohet gjendja e keqe e këtij objekti dhe do të mundësohet prezantimi adekuat.

Vlera totale e këtyre projekteve duhet të jetë 67.506 euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top