Tuesday , January 21 2020
Lajmi i fundit

Ministria e Punës: TRE DITË PUSHIMI PËR BAJRAMIN E RAMAZANIT

 

Vlada, QeveriaMe rastin e Bajramit të Ramazanit për të punësuarit e fesë islame, ditë pushimi do të jenë e marta, e mërkura dhe e enjtja.

“Në bazë të Ligjit për Kremtimin e Festave Fetare, besimtarët e religjionit islam kanë të drejtë për pushim me pagesë për kremtimin e festës fetare, Bajramit të Ramazanit, tre ditë dhe atë: të martën me 4 qershor, të mërkurën me 5 qershor, të enjten me 6 qershor”, thuhet në kumtesën e Ministrisë së Punës dhe Kujdesit Social.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top