Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Ministria: NË ULQIN 30 HOTELE

Ulcinj, Ulqin, Kalaja, Stari grad, Mala plaza, Plazi i vogel, Rana, PristanSipas të dhënave të Ministrisë së zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit nga tetori i vitit 2014, në rivierën e Ulqin ka 30 hotele të cilët kanë gjithsej 2.020 dhoma, gjegjësisht 4.471 shtretër.

Nga këto hotele asnjëri zyrtarisht nuk ka pesë yje. Gjashtë prej tyre kanë katër yje, shtatë kanë tre, 14 kanë dy, ndërsa tre kanë një yll.

Më shumë shtretër në hotele se Ulqini zyrtarisht kanë vetëm Budva (16.037) dhe Tivari (7.210), ndërsa më pak Herceg-Novi (3.820), Podgorica (1774), Tivati (1360) dhe Kotorri (1190).

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top