Sunday , February 23 2020
Lajmi i fundit

Ministria: NË ULQIN DERI ME 31 GUSHT U PAGUAN 880.000 EURO TAKSË BANIMIT

Pavle RadulovicNga qyteti i cili ishte i njohur për nga pagesa e dobët e taksës së banimit erdhëm që këtë vit, deri në fund të gushtit, në Ulqin u paguan 880.000 euro mbi këtë bazë, u njoftua nga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit.

Ministri Pavlle Radulloviq tha për Portalin Standard se në krahasim me vitin e kaluar kur përpjekjet e përbashkëta dhanë rezultatet e para, kjo shifër është dyfish më e lartë nga akomodimi i regjistruar.

“Duhet të pranojë që rolin kyç në suksesin tonë të përbashkët, e kanë Organizata Turistike e Ulqinit dhe Policia Kufitare”, shtoi ai.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top