Sunday , February 17 2019
Lajmi i fundit

Ministria: NË ULQIN DORËZOHEN MBI 1.500 KËRKESA PËR LEGALIZIM

Legalizacija, LegalizimiNga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit njoftuan se deri me 12 korrik në Ulqin u dorëzuan 1.502 kërkesa për legalizimin e objekteve ilegale.
Ministria njoftoi opinionin se kërkesat për legalizim mund të dërgohen edhe me postë të rekomanduar. Të premten, me 13 korrik, dhe të shtunën me 14 korrik në Ulqin do të punojë njësia e Postës së Malit të Zi Ulqin 2 – prej orës 08:00 deri në 14:30.
Dita e fundit e afatit të paraparë për dorëzimin e kërkesave për legalizim të objekteve është 16 korriku i vitit 2018.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top