Sunday , July 5 2020
Lajmi i fundit

Ministria: NË ULQIN DYFISH MË E MIRË EVIDENCA E MYSAFIRËVE DHE PAGESA E TAKSËS SË BANIMIT

Ulqin, Ulcinj, PanoramaKëtë vit regjistrimi i mysafirëve dhe pagesa e taksës së banimit në Ulqin jep dyfish rezultate më të mira se vitin e kaluar, u njoftua për Vijesti nga Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit.

Siç theksohet, ky është shembull i mirë i bashkëpunimit efikas të Organizatës lokale Turistike dhe organeve shtetërore.

Në Ministri vlerësojnë se është hyrë fuqishëm në zonën informale, por hapësirë për regjistrim më të mirë të mysafirëve dhe pagesë më të mirë të taksës së banimit patjetër që ka. Siç shtohet, kjo, para së gjithash, ka të bëjë me organet inspektuese në nivel shtetëror dhe lokal.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top