Thursday , June 20 2019
Lajmi i fundit

Ministria: NË ULQIN U DORËZUAN VETËM 140 KËRKESA PËR LEGALIZIM

Legalizacija, LegalizimiDuke u bazuar në të dhënat e njoftuara nga Ministria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit, interesimi i pronarëve i objekteve të ndërtuara pa leje është shumë i dobët.

Deri tani në Ulqin u dorëzuan gjithsej 140 kërkesa, që është pak nëse dihet se numri i objekteve ilegale sipas të dhënave zyrtare është rreth pesë mijë.

Afati për dorëzimin e kërkesave për legalizim është 15 Korriku i këtij viti dhe, siç thonë nga Ministria, ai nuk do të shtyhet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top