Wednesday , December 11 2019
Lajmi i fundit

Ministria për Pakica: NË ULQIN MBAHET TRYEZA E RRUMBULLAKËT PËR STANDARDET E BE-SE

KonferencijaMinistria për të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave organizon tryezën e rrumbullakët “Të drejtat e njeriut dhe standardet e BE-së – Roli i vetëqeverisjeve lokale”, i cili sot dhe nesër mbahet në Ulqin në hotelin “Nobel”.

Tryeza e rrumbullakët organizohet për përfaqësuesit/et e vetëqeverisjeve lokale dhe institucioneve të tjera nga Komunat e Ulqinit dhe Tivarit.

Qëllimi i mbajtjes së tryezës së rrumbullakët është prezantimi i kornizës ligjore dhe strategjike e cila është kompetencë e Ministrisë për Të Drejtat e Njeriut dhe të Pakicave, ndërsa është i harmonizuar me standardet e BE-së, si dhe prezantimi i rolit të vetëqeverisjes lokale në implementimin e tyre.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top