Sunday , August 18 2019
Lajmi i fundit

Ministria për pakica: PËR PJESËMARRJEN E ZENKES NË PRAJD VENDOS QEVERIA

vlada-cgVendimin për atë se a do të marrë pjesë ministri për të drejta e njeriut dhe pakicave Mehmed Zenka në paradën e sivjetme të krenarisë do ta sjellë Qeveria, shkruajnë mediat malazeze.

Këshilli organizativ i manifestimit i dërgoi ftesë Zenkes që të marrë pjesë në tubim i cili do të mbahet në Podgoricë me 17 dhjetor me moto „Vlera familjare“.

„Presim që ministri jo vetëm të pranoi ftesën për shëtitje, por edhe të flasë në paradë“ thanë nga organizata „Kvir Montenegro“

One comment

  1. o ju gazetar/e te ul-info, si mund te shkruani nje gje per njerez te degjeneruar sic e ceket me fjal “vlera familjare” , mendoj se nder mesin e ketyre njerezve (mbase nuk e meritojn te thiren ashtu) esht mekat te perdoret ajo fjale sepse mbie ndesh me ligjet e Zotit te plotfuqishmit, ne nuk i duam kesi ne mesin ton sepse ne i kemi prinderit ton (nen e babe), kemi dhe motra e vellezer dhe ti pranojm te jen ne mesin ton ? kurr… te keni kujdes se keta lloj jan vetem ngaterres apo çorjentim e kesaj jete familjare e jo sic e ceket ju me fjalen “vlere”,

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top