Saturday , June 6 2020
Lajmi i fundit

Ministria: UDHËZUES I VOGËL PËR EKONOMITË FSHATARE EDHE NË SHQIP

UdhëzuesKëto ditë nga botimi doli „Udhëzues i vogël për ekonomitë fshatare – ofrimi i shërbimeve të akomodimit dhe ushqimit për turistë“.

Siç thuhet, synimi i udhëzuesit është që pronarëve të ekonomive fshatare ti ofrojë mundësinë që të merren me turizëm dhe hoteleri në mënyrë të suksesshme, profitabile, të qëndrueshme dhe të ligjshme.

Botues i këtij udhëzues në gjuhën shqipe është Ministria e Zhvillimit të Qëndrueshëm dhe Turizmit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top