Friday , February 22 2019
Lajmi i fundit

MOGUL: TË MËRKURËN TRYEZË E RRUMBULLAKËT PËR „VALDANOSIN – SIMBOL TË ULQINIT“

MOGULNga Organizata joqeveritare Monitoring group Ulqin – MogUL u njoftua se të mërkurën, me 14 shkurt, do të mbahet tryeza e rrumbullakët me temë „Valdanosi – simboli i Ulqinit“.

Ky aktivitet organizohet në kuadër të projektit „Capacity Building for Better Environment in Montenegro“.

Siç thuhet, qëllimi i projektit është krijimi i parakushteve që gjiri i Valdanosit të shpallet zonë rreptësisht të mbrojtur, si dhe që të sensibilizohet administrata lokale që të ndërmarr hapat për nivelin më të madh të mbrojtjes së Ullishtës mijëvjeçare dhe tërë gjirit të këtij ekosistemi unik.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top