Saturday , April 4 2020
Lajmi i fundit

Monstat: NË QERSHOR RRITET PUNËSIMI DHE PAGAT

Carshia Ulqin, Carsija Ulcinj, Kaldrma, KalldramiTë dhënat e fundit të Entit shtetëror për statistikë – Monstat, vërtetojnë që në Ulqin është i theksuar punësimi sezonal. Sepse, në qershor në territorin e komunës së Ulqinit kanë punuar 5269 persona, apo madje 590 më shumë se një muaj më herët.

Rritje kishte edhe paga mesatare mujore në krahasim me maj, për tetë euro, që do të thotë se ajo ishte 375 euro.

Por, në Ulqini paga mesatare vazhdon të jetë më e vogla në vend, dhe është më e ultë për 103 euro në krahasim me mesataren shtetërore.

One comment

  1. I fort paska qen Fatmir Gjeka

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top