Tuesday , June 22 2021
Lajmi i fundit

Monstat: PAGA MË TË MËDHA MESATARE NË ROZHAJË SE NË ULQIN

EuroNë fund të vitit të kaluar paga mesatare në Ulqin ishte 438 euro, njoftohet nga Enti shtetëror për statistikë – Monstat.

Kjo është për 71 euro më pak se paga mesatare në nivel shtetëror.

Përndryshe, paga mesatare në Ulqin është për 207 euro më e ultë se në Tivat edhe për 102 euro më e ultë se në Podgoricë.

Pagat janë më të larta se në shumë komuna në veri të Malit të Zi, duke përfshirë këtu edhe Plluzhinen, Plavlat, Zhablakun, Beranen, Mojkovacin, Plavën, Kollashinin dhe Rozhajen, ku në dhjetor ajo ishte 466 euro.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top