Wednesday , October 23 2019
Lajmi i fundit

Mosmarrëveshje në koalicionin qeverisës: NREKIQ TËRHOQI PIKËN E RENDIT TË DITËS

Kuvendi, SkupstinaTë enjten vazhdoi mbledhja e Kuvendit të Komunës së Ulqinit e cila filloi me 29 maj, në të cilën janë miratuan disa vendime.

Më së shumti debat shkaktoi Vendimi për kalimin e të drejtës së pronësisë Qeverisë së Malit të Zi të lokalitetit „Mavrian“. Këshilltarët e koalicionit qeverisës kishin arsyetime të ndryshme lidhur me këto vendime, prandaj në fund propozuesi, kryetari i Komunës Loro Nrekiq shfrytëzoi të drejtën dhe tërhoqi pikën nga rendi i ditës.

Këshilltarët të enjten filluan edhe diskutimin për shpalljen e Kripores Park të Natyrës.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top