Sunday , January 26 2020
Lajmi i fundit

MOTORIADA: Defile pavarësisht nga shiu

Takimi i pestë, tashmë tradicional, i admiruesve të motorëve nga regjioni “Motoriada Ulqin 2013” u organizua këtë fundjavë.

Në plazhin Safari u mblodhën disa qindra bajkera nga Mali i Zi, Kosova, Shqipëria, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Maqedonia dhe Sllovenia.

Për pjesëmarrësit e manifestimit janë organizuar ekskursione, koncerte të muzikës rrok dhe moto lojëra, si tërheqja e litarit, pirja e birrës dhe vozitja e ngadaltë.

Motoriadën në mënyrë shumë të suksesshme e organizoi  moto klubi “Pirates”, me përkrahjen e Organizatës turistike të Ulqinit.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top