Thursday , May 28 2020
Lajmi i fundit

Mozhur: QEVERIA JEP LEJEN PËR CENTRALET ME ERË

vjetroelektraneMinistria e zhvillimit të qëndrueshëm dhe turizmit të Malit të Zi ka dhënë lejen e ndërtimin për ndërtimin e centralit me erë në malin Mozhur në Ulqin.

Siç thuhet në vendim, centrali me erë në këtë lokalitet do të ketë 23 gjenerator të erës.

Investitor i këtyre punimeve është “Mozura WIND PARK” nga Podgorica.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top