Wednesday , March 20 2019
Lajmi i fundit

Mozhur: SOLEMNITET ME RASTIN E VENDOSJES SË CENTRALIT TË PARË ME ERË

MozuraNë praninë e zyrtarëve të lartë, në malin Mozhur, i cili ndodhet në territorinë e komunave të Ulqinit dhe Tivarit, të shtunën u mbajt solemniteti me rastin e vendosjes së centralit të parë me erë.

Është paraparë që në këtë hapësirë të jetë parku me erë me 23 gjeneratorë të fuqisë së përgjithshme prej 46 megavatë.

Projektin me vlerë 80 milion euro, e realizon kompania shtetërore nga Malta, Enemalta plc.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top