Sunday , October 25 2020
Lajmi i fundit

MPB: ULQINAKËT KANË 4.145 COPË ARMË

PistoljiQytetarët e Ulqinit posedojnë 4.145 copë armë të regjistruara, mëson “Pobjeda” nga Ministria e punëve të brendshme.

Sipas këtyre të dhënave Ulqini është në vendin e tetë në shtet, gjegjësisht gjendet në mes Plevlas ku u evidentuan 4.820 dhe Budvës në të cilën ka 3.439 copë armë.

Prej MPB theksojnë se madje për më tepër se dy të tretat e armëve të regjistruara, nuk është zgjatur leja.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top