Friday , June 5 2020
Lajmi i fundit

Mrekulli në Valdanos: NIVELI I UJIT RRITET PËR 1,5 METËR!?

Valdanos 3Të hënën pasdite në gjirin e Valdanosit ndodhi fenomen i rallë: niveli i ujit fillimisht u tërhoq, e pastaj filloj të vinte me volum më të madh.

Në fotografitë të cilat po i publikojmë shihet që niveli i ujit pothuajse e kalonte molin e vogël në juglindje të gjirit.

Mbas një ore niveli i ujit ra prapë në gjendjen e mëparshme.

Dëshmitarë të këtij fenomeni, të cilët edhe e xhiruan, ishin Jagosh Miroviq, Mirko Stojanoviq dhe Ratko Knezheviq nga Ulqini.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top