Saturday , August 15 2020
Lajmi i fundit

Mugosha: DO TË INICIOJMË FALIMENTIN PËR „UJËSJELLËSIN“ DHE „KOMUNALJEN“

Miomir M. Mugosa„Ndërmarrjeve të Ulqinit „Ujësjellës dhe kanalizimi“ dhe „Veprimtaritë komunale“ ia bllokuam xhiro llogaritë për vlerën e plotë të borxhit tatimor disamilionësh, që do të thotë se atje do të iniciohet falimenti“, deklaroi drejtori i Drejtorisë Tatimore Miomir M. Mugosha.

Sipas fjalëve të tija, Drejtoria Tatimore nuk mund të iniciojë falimentin në Komunë, por mund të bllokojë xhiro llogarinë e saj.

Ai për „Pobjeda“ tha se ky institucion është i vendosur ti bëjë komunat që me përgjegjësi të menaxhojnë financat lokale dhe të jenë financiarisht të qëndrueshme, për çka insiston edhe FMN-ja.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top