Monday , March 8 2021
Lajmi i fundit

Festivali muzikor në plazhin Dolcinium: SOUTHERN SOUL FESTIVAL MONTENEGRO 2013

Në plazhin “Dolcinium” të premten fillon festivali i parë i muzikës “Southern Soul Festival Montenegro 2013”. Ky manifestim,në të cilin do të mblidhen rreth tetëdhjetë emra reprezentues të soul-it dhe drejtimeve tjera muzikore, (funk, disko, house, dub, reggae dhe jazz), do të zgjas deri të dielën.

Sipas parashikimeve të organizuesit, ky festival do të sjell në rivierën e Ulqinit nga dy deri në katër mijë njerëz.

Në dyqanet e “Telekom-it”, njërit nga sponsorët gjeneral të Festivalit, në Podgoricë, Budva, Tivar dhe Ulqin mund të blihen biletat treditore që kushtojnë 44 euro.

 

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top