Friday , July 19 2019
Lajmi i fundit

Muzikë: A.PEROVIQ THEMELUES I “SHOQATËS SË ARTISTËVE TË RI TË MALIT TË ZI”

UdruyenjeViolinistët e rinj Adrian Peroviq dhe Igor Pejoviq pak kohë më parë kanë themeluar “Shoqatën e Artistëve të Rinj të Malit të Zi”, si dhe “Montenegro Youth Orchestra”.

Koncerti i parë i “Orkestrës së të Rinjve të Malit të Zi” u mbajt fundjavën e kaluar në Podgoricë.

Qëllimi i koncertit ishte prezantimi i subjektit të ri në skenën kulturore të shtetit tonë në përbërje të 15 artistë të instrumenteve harkore të cilët janë aktivë jashtë shtetit.

Përndryshe, Peroviq është një artistë i ri i gjithanshëm. Është profesor në Shkollën e Muzikës në Ulqin dhe fotograf profesional.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top