Sunday , February 17 2019
Lajmi i fundit

MZ – Shqipëri: PIKA E RE KUFITARE NË LIQE DHE NË BUNË

Shqiperi Mali i ZiMinistrat e Punëve të Brendshme të Shqipërisë dhe Malit të Zi, Fatmir Xhafaj dhe Mevludin Nuhoxhiq, kanë nënshkruar marrëveshjen për hapjen e pikës së përbashkët kufitare Skje – Zogaj.

Kjo do të thotë se pas 70 vitesh do të mundësohet kalimi kufitar në Liqe të Shkodrës.

Kryeministrat e dy vendeve paralajmëruan të martën në Shkodër që së shpejti do të hapet edhe një pikë kufitare në Ulqin, në lumin Buna, Shën Kollë – Pulaj.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top