Saturday , September 26 2020
Lajmi i fundit

MZP: ABAZOVIQ NË KRYE TË LISTËS

Pozitivna Crna Gora, Mali i Zi Pozitiv, Dritan,Kryesia e Malit të Zi Pozitiv ka pranuar propozimin e Këshillit komunal të kësaj parti në Ulqin që deputeti në Parlament Dritan Abazoviq të jetë bartësi i listës së këshilltarëve në zgjedhjet që do të mbahen me 26 janar.

Sipas informatave që ka Portali UL-info, ndër dhjetë emrat e parë të kësaj listë do të jenë nënkryetarët e këshillit Safet Beci, Omer Bajraktari dhe Xhenan Mavriq, si dhe koordinatorët për disa fusha Arjana Kurmemoviq, Zdenko Zhivkoviq, Ilir Harasani dhe Aleksandar Latkoviq.

Në zgjedhjet e ardhshme në Ulqin partia Pozitive do të marrë pjesë vet.

Komento

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top